Başhekim Yardımcısı Op.Dr. Cemalettin KUNAT
20 Ekim 2023

Op.Dr. Cemalettin KUNAT
                                                                                                                                Başhekim Yardımcısı

1983 yılında Uşak İlinde dünyaya geldi. İlköğretimini Uşak ilinde tamamlayarak, ortaöğretimini Afyon Süleyman Demirel Fen Lisesinde tamamladı.2001 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanarak 2007 yılında mezun oldu.2007-2008 yılları arasında Uşak İli Sivaslı İlçesinde Sağlık Ocağı Tabipliği görevi yaptı.2008 yılında Gazi Üniversitesi Tıp fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümünde ihtisasına başladı ve 2014 yılında mezun oldu.2014 yılında Polatlı Duatepe Devlet Hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak görev yapmaya başladı.2020 Aralık ayından itibaren Polatlı Duatepe Devlet Hastanesinde Başhekim Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.