Başhekimimizin girişimleriyle başlatılmış olan Ülkemizde Covid 19 Pandemisinde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımıza ithafen minik ormanımız
27 Kasım 2021

• anasayfa.jpg

ÜLKEMİZDE COVİD-19 PANDEMİSİNDE HAYATINI KAYBEDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA İTHAFEN MİNİK ORMANIMIZ
Başhekimimiz Uzm.Dr.Reyhan ÖZTÜRK'ün girişimleriyle başlatılmış olan; Ülkemizde Covid-19 pandemisiyle  mücdelede hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımızın anısına hastanemiz bahçesinde oluşturulan minik ormanız için 1000 ağaç dikimi yapıldı.Bu bağlamda 26.11.2021 tarihinde ağaç dikimi   programında Başhekimimiz Uzm.Dr.Reyhan ÖZTÜRK açılış konuşmasında " Ülkemizde Covid-19 Pandemisinde görevi başında hastalarına şifa vermeye çalışırken Covid-19 Enfeksiyonuna yakalanarak hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanlarımıza Allah'tan rahmet dileyerek hastanemiz bahçesinde oluşturduğumuz ormanımızı isimleri her daim yaşatılacak olan hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanlarımıza  minnet ve saygı ile ithaf ediyoruz" dedi.Yapılan etkinliğe  Polatlı Kaymakamlığı,Polatlı Belediyesi Başkanlığı,Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Aysel DEMİR,Polatlı İlçe Mülki Amirleri,Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Sayın Dr.Mehmet Celal ALMAZ ve Uzman Sayın İzzettin OSANMAZ Polatlı İlçe Sağlık Müdürü Sayın  Dr.Adem KARAMEHMETOĞLU,Polatlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi  Dt.Ahmet SOYAK ve hastane çalışanları katıldı.