Başhekim Yardımcısı Uzm.Dr. Sami YILMAZ

ıııı

Uzm.Dr. Sami YILMAZ
                                                                                                                                           Başhekim Yardımcısı

1984 yılında Hatay ilinde doğdu. İlk,orta ve lise eğitimini Hatay’da tamamladı. 2002 yılında  Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesini  2008 yılında mezun oldu. 2008-2009  yılları arasında Şanlıurfa Sağlık Ocağı Tabipliği görevi yaptı. 2009  yılında  İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde İÇ Hastalıkları  bölümünde ihtisasına başladı,  2014  yılında tamamlayarak mezun oldu.  2014 yılında  Hatay Reyhanlı Devlet Hastanesinde  uzman hekim olarak göreve başladı.2023 yılında Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi  İç Hastalıkları  kliniğine uzman hekim olarak atandı.2024 Temmuz  ayından itibaren  Polatlı Duatepe Devlet Hastanesinde Başhekim Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli,  üç çocuk babasıdır.