Ankara'da Sağlıkta Kalite Sempozyumu düzenlendi.
14 Ocak 2022

Sağlık kurumlarında kalite kültürünün evrensel kurallar çerçevesinde gelişmesinin sağlanmasını hedefleyen " Sağlıkta Kalite Her Dönem Fark Yaratır" sempozyumu Ankara Gölbaşı Kronos Hotel'de düzenlendi.
Ankara İl Sağlık Müdürlüğü öncülüğünde Ufuk Üniversitesi ve Medipol Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilen sempozyumun açılışında konuşan İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Zülfikar AKELMA, sağlık kurumlarında hizmet veren kalite birimleri ile kalitenin çok ileri bir noktaya taşındığını belirterek, hastanelerde kalite standardının yakalandığının altını çizdi." Ankara'da sağlık hizmet kalitesinin kamu özel ve üniversite hastaneleri ile birlikte çok iyi bir noktada bununla gurur duyabiliriz" diyen AKELMA, hedeflerinin kaliteyi her zaman üstte tutmak ve daha iyi noktalara taşımak olduğunu dile getirdi.