Türk Sağlık Sistemini tanıtmak amacıyla Arnavutluk Sağlık Bakanlığı tarafından görevlendirilen heyet Hastanemizi ziyaret etmiştir
11 Haziran 2022

Türkiye Cumhuriyeti ile Arnavutluk Cumhuriyeti arasında sağlık alanında iş birliğini güçlendirmek ve Türk Sağlık Sistemini tanıtmak amacıyla Arnavutluk Sağlık Bakanlığı tarafından görevlendirilen 5 kişilik teknik heyet 6-10 Haziran 2022 tarihlerinde Ülkemize ziyaret gerçekleştirmişlerdir. Bu ziyaret kapsamında gelen heyet  09.06.2022 tarihinde Polatlı Duatepe Devlet Hastanesini ziyaret etmişlerdir. Arnavutluk Cumhuriyetinden gelen heyet ile beraber Hastanemizde düzenlenen toplantıya Başhekimimiz Uzm. Dr. Reyhan ÖZTÜRK ile  Hastane yönetimi, Hastane Kalite Yönetim Birimi ve görevli personel katılmışlardır. Söz konusu ziyaret kapsamında gelen  Heyete  düzenlenen toplantıda; Türk Sağlık Sistemi, Sağlık Bilgi Sistemlerinin işleyişi ile Hastanemizde mevcut olan poliklinik, klinik ve nitelikli birimlerle bu birimlerde sunulan sağlık hizmetlerinin iş ve işleyişi ile toplumda sağlık alanında farkındalık oluşturmak için yürütülmekte olan çalışmalar hakkında sunum yapılmıştır. Yapılan sunum sonrasında görevli heyetle birlikte  hastanemiz yöneticileri saha gezisi yaparak ilgili birimlerin yerinde uygulamalarını gözlemleyerek  incelemelerini tamamlamışlardır.

• anasayfa.jpg