Sağlıkta Dijitalleşme yolculuğu kapsamında Dünya Sağlık Örgütünden Hastanemize ziyaret gerçekleştirildi.
24 Kasım 2022

Sağlıkta dijitalleşme yolculuğu kapsamında WHO (Dünya Sağlık Örgütü) Dr.David Novilla ORTİZ ve Prof.Dr.Nevilla CALLEJA ile ekibi Dünya Sağlık Örgütü Türkiye Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Program Direktörü Prof.Dr.Toker ERGÜDER ile Sağlık Bakanlığı Avrupa Birliği Dış İlişkiler Genel Müdürlüğünden Hikmet GÜNER ile beraberinde gelen bakanlık yöneticileri ziyarette bulundular. Yapılan ziyarete Başhekimimiz Uzm.Dr.Reyhan ÖZTÜRK ve  yönetim ekibimizde katılarak, çağdaş yönetimle hastanemizde sunulan modern sağlık hizmetlerinde iş ve işleyiş hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu ve ziyaret tamamlandı.