Ankara İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr.Ali Niyazi KURTCEBE ile beraberindeki heyet Hastanemize ziyarette bulundular.
23 Şubat 2024

Ankara İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr.Ali Niyazi KURTCEBE ile Bilkent Kamu Hastaneleri Başkanımız Doç. Dr. Eyüp SARI, Halk Sağlığı Başkanımız Doç. Dr. Mustafa S. KOTANOĞLU, Personel Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Alper VARDAR  Destek Hizmetleri Başkanımız Haydar ORHAN, Koordinatör Başkan Yardımcımız  Uzm. Dr. Oğuz SARIYILDIZ Polatlı İlçemizde bir dizi ziyarette bulunarak sağlık tesisleri ile sağlık yatırımları hakkında yerinde incelemede bulundular. Sayın İl Sağlık Müdürümüz ile beraberinde gelen hizmet başkanlarımız, Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ali METEOĞLU ve yönetim ekibi, Polatlı İlçe Sağlık Müdürü Dr.Hüdaverdi KUL ve Polatlı Ağız Diş Sağlığı  Merkezi Başhekimi Dt.Ahmet SOYAK'la  Hastanemiz Acil Servisini ,yataklı servisleri ve yeni hizmete giren Sağlıklı Yaş Alma Merkezini  (YAŞAM) ziyaret ettiler.Ziyarette görevli sağlık çalışanlarımızdan bilgi alarak  tedavi gören hastalarımıza geçmiş olsun temennisinde bulundular.

• a
  • b